Niinpä on taas aika kulunut edellisestä päivityksestä. On ollut niin kiireistä ja mielenpäällä on ollut kaikenlaista muuta asiaa ettei ole ollut intoa kirjoittaa blogia.

No painolleni en ole saanut tehtyä oikein mitään.  Puntari näyttää 90,6 ja nyt asialle on tarkoitus tehdä jotain.

Tutkiessani ENE-Diettiä kun LPP:laittoi taannoin asiasta linkkiä. Tarkoittaako ohje että päivän ruoka anoksessa on sama määrä kaloreita kuin juodessa esim: nutriletin pirtelöitä tai muita vastaavia pirtelöitä. Toissa päivänä päätin kokeilla ene diettiä ja eilen alotin kaurapuurolla. No päivällä söin kasviksia ja juureksia ja kaksi lihapullaa jossa ei ollut muuta kuin jauhelihaa, suolaa ja sipulia. Iltapäivällä maustamatonta jugurttia. Viiden maissa oli jo niin tajuton nälkä enkä oikein tiennyt mitä olisin suuhuni pannut. Linkissäni ohjeen mukaan juuresten määrä on aika pieni ja olin ne jo päivällä melkeinpä syönyt. Olin leiponut sämpylöitä ja tässäpä vaiheessa tuntuu että pitää kirota kun sorruin sitten sämpylään. Ihmettelen että miksi esim: ene dietissä ei suosita hedelmiä sen enenpää kuin cambridge yhditelmä kuurissakaan. Samoin myös marjojen määrä. No katsotaan miten kuurini etenee. Se miten asian olen netsitä ymmärtänyt on se että ene dietissä on yhtäpaljon kaloreita/pv kuin joisin noita nutriletin pirtelöitä päivässä. Onko kenelläkään tietoa?? onko kukaan ollut ene dietillä??

Viime yönä on taas satanut lunta joten lumitöitä on taas tiedossa. Hyvä että on jotain kuntoilua. Selkäni, lapojen väli ja hartijani on ollut viime kuukausien ajan tosi huonossa kunnossa  ja olen nyt pakottamassa itseäni liikkeelle jotta lihakisistoni vertyisi ja saisin taas painoni laskuun.

Tsemppiä kaikille laihduttajille ja yritetään taas tsempata itseämme laihtumaan....