Niin, vaatteet alkavat tuntua isoilta ja väljiltä. Varsinkin housut tuntuvat tippuvan jalasta. Vatsan seutu on ainoa missä vielä ylipaino näkyy runsain mitoin.

Motivaatio oli siis otsikkoni. Jossain vaiheessa varmasti meillä kaikilla laihduttajilla tulee kyllästymisen tunnetta laihdutukseen ja silloin varmaan tulee niitä repsahduksiakin. Itsellänikin tuntuijo etten jaksa enään tällä kuurilla. Se mikä ehkä eniten sai tämän tunteen aikaan että kun on tätä muutakin perhettä ja ruuan laitto on lähes tulkoon jatkuvaa. Halu syödä samaa ruokaa kuin toisetkin perheen jäsenet. Sisin kumminkin sanoo että jatka laihduttamista. Niin aijon tehdäkki. Ei repsahdukseni ole olleet mielettömän suuria. Ja onhan painoni tippunut kumminkin (repsahduksista huolimatta)  vaikka viikko pudotukset ovat olleetkiin aika pieniä. Ei enään ole ollut monen kilon viikko pudotuksia niin kuin alussa. Tavottelen vielä ainakin 10 kilon pudotusta vaikka välillä tuntuu sinni loppuvan.

Aamulla kävin puntarissa ja puntari näytti 88,5 kg mutta sitähän ei oikein voi verrata viralliseen painoon kun tuo virallinen punnitus paino on punnittu keskellä päivää. Mutta eilis aamusta paino olis pudonnut jotain puoli kiloa. Mikäli tahti jatkuu niin silloinhan olisin ensi viikolla pudottanut 20 kiloa. Katsotaan mitä viikko tuo tullessaan.

Tsemppi pitäs kumminkin olla nyt päällä ja repsahduksiin ei olisi vara mikäli haaveilee saavansa kunnon tuloksia.

Pitäisi keksiä koku mukava liikunta muoto. Kaikista vähiten olen sali ihmisiä. Täytyisi laitta trampoliini ulos ja hyppiä siinä....