Taisipa OLLA TÄMÄN syksyn kylmin Aamu. Pakkasta oli -6,7 astetta. Saapa Tässä ruveta katselemaan talvi vaatteita päälle. Tähän asti on voinut kulkea t-paidalla ja TIETTY kesäsellä takilla mut nyt kyllä joutuu lisään vaatetta.

Sain eilen siivottua vinttiä ja hieman jäi vieläkesken Mutta hyvällä mallilla alkaa olemaan. Pitäs ostaa jonkinlainen AVO hylly ao Voi laittaa valokuvat albuumeja ja muitakin kansioita. Kyllähän Siitä Upeeta ETTÄ tää remppa alkaa OLLA loppu suoralla. Jotenkin Alko jo ottaan päästä Kamala rauhottomuus. Outoja ukkoja pyörii koko ajan nurkissa jne. ..

tiistaina hyppäsin puntarille ja ajattelin ETTÄ nyt alkaa laihikseni mut kun hormooni hirviö iski Niin on Niin turvoksissa ettei hän Hän lähtö paino taida OLLA Ihan Todellinen. Olen kyllä syönyt vähenpi makeaa mitä olen syönyt koko kesänä. Jos nyt kumminkin kävisin maanataina Uudelleen puntarilla Niin antais oikeamman lukeman.

Olin kyllä Tänä aamuna yllättynyt ETTÄ meillä kävi Omena kauppias ja MYI se kurkkusalaattia ja kalaa jne.Ostettiin sitten Kymmenen kilon laatikon omenaa ja kurkkusalaattia. Meillä ei ole käynyt kauppiasta kotona yli kymmeneen vuoteen. Omenat oli kyllä tosi makeita. Luulen ETTÄ TÄMÄ kauppias on käynyt meillä Silloin Kymmenen vuotta sitten ja Silla oli Niin hyvää kurkkusalaattia et se jäi Niin elävästi mieleen.

Mulla lohkes hampaasta palanen joku päivä sitten ja nyt aamulla soittelin hammaslääkäriin aikaa ja sainkin heti samalle päivälle.

Lupasin tyttöille ETTÄ käydään tänään vaate ostoksilla kun tuntuu et Viime talviset vaatteet on käyneet Niin pieneksi. Onhan se mukava laittaa uutta vaatettakin päälle kun aina jotain vanhoja vaatteita.