Niin se on taas perjantai. Viikonlopuksi ei ole suuren suuria suunitelmia. Katsotaan nyt mitä tässä puuhastellaan.

Eilen kävin hierojalla ja oli ihanaa sillä hieroja hieroi juuri siin kuin toivoin. En pidä mistään hively hieronasta vaan käytetään myös voimaa. Nyt kyllä tietää että on hierojalla käyty.

Eilisestä punnituksesta. Olin tulokseen varsin tyytyväinen vaikka oli migreeniä ja kaikkea muutakin tässä viikon varrella. luulin jo että painoni ei tipu ollenkaan.

Olisi kyllä mahtavaa jos ensi viikolla olisi -10 kg rikottu. Nythän minulla alkaa viides viikko puhtaalla kuurilla. Siis tämä alkava viikko ja viisi viikkoa jäljellä puhdasta pirtelö kuuria (Siis kuutisen viikkoa yhteensä) 

Hieman jänskättää paljonko tässä kymmenessä viikossa ehtii pudottaa painoaan. Sitten on tarkoitus aloittaa yhdistelmä kuurilla. 

Aamulla netissä surfaillessa ajattelin poiketa painonvartijoiden netti sivuilla. Siis eihän sieltä löytynyt enään yhtään mitään. Ryhmät ovat kutakuinkin loppuneet jne. Siis miksihän ne on loppunut jne. Olin kyllä tässä asiassa pihalla kuin lumiukko. No ei minulla ole tarkoitusta mennä mihinkään painonvartijoiden ryhmään mutta mielenkiinnosta kurkkailin että mitä siellä painonvartijoissa nykyään puuhastellaan.