Niin taitaa tulla tästäkin päivästä harmaa ja sateinen. Ainakin nyt on tihkusadetta. saapa nähdä pääsenkö tänään missään välissä lenkille. Vaikka eihän pieni sade ole lenkkeilyn este. Sehän on monestikkin tekosyy.

Mietin laihdutustani. Miksi ihmeessä sorrun syömään ylimääräistä. Ruoka kun ei maistu kuin kilen mitan verran suussani. Niin pienen pätkän. Pitenpää nautintoa harvoin siitä saa. Saa lopulta itselle aikaiseksi mielipahaa ja puntarille mennessään entistä enenpi alkaa ottamaan päästä.

Tavotteeksi laitoin jossain vaiheessa että itsenäisyyspäivänä olisin tavotteessani eikä se vieläkään ole mahdotonta jos jättäisin ylimääräiset syömiseni. Nyt on pakko kyllä ryhdistäytyä. Pelkät puheet ei auta, vaaditaan jo tekojakin.

Eilen alkoi pistämään toiseen korvaani. Pistää edelleen. Onko jotain flunssan jälkeistä vaivaa...

Niskani ja hartiani on aivan jumissa. Ajattelin soittaa hierojalleni tänään jos hän pääsisi hieromaan minut maanantaina. Ihana tämä hieroja kun hän tekee vain koti käyntejä. Ei tarvitse itse lähtä mihinkään. On vielä niin hyvä hieroja että siitä hieronnasta on todella jotain hyötyä. Ei ainakaan maksa turhasta kuten joskus on käynyt.

Tsemppiä kaikille laihdutukseen ja hyvää viikonloppua!