että tuntuu ettei ehdi hoitaa normi asioita. Taitaa olla kireistä jokaisella tähän aikaan vuodesta.

Nyt pitäisi kyllä ehdottamasti päästä lenkille. Selkäni on ollut kohtalaisen hyvässä kunnossa mutta niska/hartia seutu on aivan jumissa. Ajattelinkin soittaa hierojalleni jos pääsisi vaikka huomenissa hieromaan. Olis ainakin lihakseni jossain määrin kunnossa.

Painoni näytti ettei ole noussut mutta ei laskenutkaan. Pakko alkaa paneutumaan laihduttamiseen. Muistuttamaan itseä juomisen tärkeydestä ja katsoa mitä naamaansa lykkää. En missään muotoa halua että pudotetut kilot tulevat takaisin. Eilen näin siitä hyvän esimerkin ja järkytyin suuresti. Muutamia vuosia sitten muuan tuttavani laihdutti noin 30 kiloa ja silloin kadehdin häntä pudotettuista kiloista kun en itse saanut mitään aikaiseksi. Silloin tuttavani antoi minulle hänelle isoksi jääneitä vaatteita. Nyt sain itse palauttaa kyseiset vaatteet takaisin kun hän oli lihonut kilonsa tuplaten takaisin. Olin suorastaan järkyttynyt että tuttavani oli sen näköinen kuin oli. Aivan kamalan näköinen siis. En halua omalle kohdalleni samaa. Siksipä nyt on pakko ruota kovenemaan ja keskittymään painon pudotukseen.

Jokatapauksessa ajattelin leipoa sämpylöitä sillä keskiviikkona suuntaamme päivän reissulle Rovaniemelle. (Sämpylöitä lapsille evääksi). Lupasimme taannoin että annamme lapsille junan kyytiä joulukuussa ja nyt se sitten käy toteen. Ajattelimme käydä ainakin arktikumissa ja soppailla jossain liikkeissä.

Tänään laulettaisiin joululauluja kirkossa. Katsotaan josko ehtisi sinne. Olisi niin mukava mennä laulamaan kun ei ole käynyt laulamassa kirkossa muutamaan vuoteen.

ensi viikonlopulla se pukki tulee kolkuttelemaan sitten ovelle...Oikein rauhaisaa joulun odotusta kaikille.