Kävin siis lääkärillä tiistaina lähinnä selkäkipujeni kanssa mutta en tullut asian kanssa hullua hurskaammaksi. Lääkäri ei edes katsonut selkääni.... saatikka ei kirjoittanut lähetettä lisä tutkimuksiin. Kirjoitti särkylääkettä ja jotain voidetta. Kumpaakaan en ole vielä hakenut kun olin juuri hakenut burana purkin apteeksita. Korvakin oli hänen mielestään kunnossa vaikka oli kipeä ollut koko viikonlopun ja alku viikon. Yöt korva valutti jotain nestemäistä. Odotin että korva olis edes putsattu mutta ei lähetettä siihenkään operaatioon. Olin ilmeisesti lääkärin mielestä kunnossa.

Keskiviikkona soitin sitten sairaanhoitajalle ja pyysin lähetettä labrakokeisiin ja kiikutin sitten pissa näytteeni eilen labraan. Puhas se oli. Pissa tulehdus saattaa tehdä selkä kipua. No täytyy toivoa että tämä on ohi menevää ja ajattelin että soitan hierojalle aikaa jos sillä asettus. Itse en muuta enään keksi.

Maanantaina sitten tanssitaan linnanjuhlissa ja meidän hääpäivää. Jestas vieköön. Meidän 14 vuotis hääpäivä. Niin se aika rientää...