Painonvartijat lopettaa suomessa. Uutinen yllättää sikäli että ylipainoisuudesta puhutaan jatkuvasti tuutin täydeltä ja paino ongelma on yhä nuoremilla ja nuoremmilla. Laihdutus vinkkejä on lehdet pullollaan aina joulun jälkeen.
Ajelimme tässä yhtenä päivänä kauppa reisulta kotiin ja sattumoisin radiossa haastatelttin jotain henkilöä jonka nimi ei jäänyt päähän. Henkilön puheessa oli niin paljon järkeä että tästä puheesta pitäisi ottaa monen oppia. Juuri henkilö puhui siitä että aina aletaan puhua  laihduttamisesta joulun jälkeen ja kuinka ehtii päästä kesä kuntoon. Ikäänkuin laihduttaminen kuuluisi tiettyihin ajan jaksoihin vuodessa. Henkilö painotti että täytyy tehdä elämäntapa muutos ja toteuttaa sitä vuoden jokaisena päivänä. Esim siitä henkilö puhui myös että diabeetes yleistyy ja ensinmäisenä pitäisi jättää pois hiilari pitoiset ruuat. Cipsit on kaikista pahin diapeetikoille ...
 
Aikoinaan kuljin usenpaan otteeseen painonvartijoissa. Olen miettinyt näin jälkeen päin että miksi en siellä koskaan onnistunut. (Onhan paljon niitä  ihmisiä jotka ovat painonvartijoiden ohjeilla onnistunutkin)  Ehkäpä olisin toivonut sieltä saavani henkilökohtasenpaa ohjausta. Minulle ei varmaankaan riittänyt se että kävin puntarilla ja jos paino ei puonnut niin kukaan ei siihen puuttunut. Ohjaaja saattoi vain sanoa että "jospa se ensi kerralla on sitten puonnut".
 
Mietein että mihin nyt joutuvat ylipainoiset jos  joku kaipaa ryhmä laihdutusta.