Nuorimmainen tyttäreni lähti kerhoon ja vanhimmainen koulussa jos tässä hetken ehtisi kirjoittamaan kesken siivouksen.
 
Aamun alotin suklaa pirtelöllä kuten kaikki muutkin tähän astiset aamut. olen juonut runsaasti vettä. Päänsärkyä ei ole enään ollut. Niin kuin ensinmäisenä aamuna. Kävin puntarilla ja paino menee alaspäin mukavasti mutta ei olikein tohi ajatella kuinka paljon kun puntareiden välillä on kumminkin eroja.
 
Välillä on hieman nälänkin tunnetta mutta täytyy juoda ja touhuta jotain niin nälän tunnekkin unohtuu. Ohjeissani lukikin että kolmantena laihis päivänäkin voi vielä olla näläntunnetta mutta senkin pitäisi poistua neljäntenä päivänä. Katsotaan miten tässä käy.
 
Torstaihin on vielä muutama päivä ja hieman minua jännittää sitten puntarin tulos. Sen kumminkin tiedän että painoa onlähtenyt.
Oloni on kaikkinensa ihan hyvä. Siispä pidän pintani enkä sorru mihinkään ylimääräisiin ruoka juttuihin. Jos sortus ruokiin niin silloinhan paastoni menettäisi merkityksesä.
 
Jättäkää ihmeessä kommentia käydessänne. Laskuri raksuttaa mutta olisi kiva jos olis vielä kommentejakin. Ei tarvitse olla omaa blogiakaan kun voi kommentoida.