Olen koko viikon aikonut päivittää blogiani mutta kun on ollut niin paljon sovittuja menoja ja koulut alkoivat maanantaina ja nuorimmainen alotti päiväkodissa käynnit keskiviikkona. Yhtä hulinaa on kyllä ollut. Nyt loppu viikosta kun tytöt olivat poissa kotoa yritin siivoilla paikkoja ja eilen illalla huomasin että siivuaminen ei paljon tuota tulosta sillä kun saan siivottua niin kohta on jo paikat yhtä sekasin. Taitaa olla monen lapsiperheen ongelma.

En kyllä ole tällä viikolla ehtinyt ajatella juurikaan itseäni tai sanosko laihduttamista. (Luultavammin siksikin plussa tulos ja kuukautiset siihen päälle). Nyt kun tässä päästään normi arki rytmiin ehtisin ajatella liikkumistakin. Pian alkaa allas jumppa ryhmäkin joten sekin voisi olla ihan kivaa. Riippuu nyt siitä saanko lapsille kaitsijaa jumpan ajaksi.

Meillä on ollut nyt muutamina öinä pakkastakin. Syksyn tuoksuista ilmaa on jo tunnistattettavissa. Viinimarjat onneksi on jo kerätty talteen.

Parin viikon päästä lähdemme peurankaan viikonlopuksi. No tavotteeseeni en pääse kun haikailin että olisin jo silloin sunnilleen tavotteessa. No jos jouluksi olisin siinä painossa mihin tähtään.