Ihanaa kun tämä viikko alkaa aurinkoisessa säässä.

Eilen käytiin piknik konsertissa ja vaikka ei satanut näytti ihmiset olevan hyvinkin viluisia. Taittiin olla ainoat jotka oltiin t-paita päällä.

Käytiin eilen illalla kävely lenkillä ja kyllä oli niin mielettömästi sääskiä ettei lenkkeilystä tahtonut tulla mitään.

Huomenna suuntaan sitten puntarille ja luulen tuloksen olevan hyvin heikko  mutta toivossa on hyvä elää ja toivoa että olis edes miinus tulos. Vatsani jumittaa vaikka juon 3 litraa päivässä. Viime viikolla mietein että millä ihmeen konstilla saan vatsani toimiin kun lääke kaapissani ei ollut mitään sellaista joka laittaa vatsani toimiin. Sitten muistin että kun olen ollut rauta kuurilla menee vatsani yleensä ruikulille. otin sitten kaksi rauta taplettia ja johan alkoi vatsani toimia. Mikä helpotus että sai sen kamalan turvotuksen poissa. Nyt en tiedä mikä vatsaani jumittaa mutta toivotaan että alkaa taas toimia ihan itsestään.

Juhannus olis tällä viikolla eikä voi sanoa että kesä helteitä olisi liiemmin ollut. Mutta jospa niitä helteitä tulee. Heinä kuussa ollaan viiko Rauhanlahdessa viikko täyshoito lomalla joten ruokaa on taas tarjolla mutta tiedän paikan entuudestaan ja tarjolla on ihania ruokia. Pääasiassa kalaa.

Mutta palaan tänne taas huomenna illallaa viimestään...kun olen käynyt siellä puntarilla.