Päässäni on kamala hilse kakku ja päätin vihdoin suunnata apteekkiin ja hakea kunnon shampoota. Kokeilin shampoota heti ja kyllä hilsettä alkoi irtoilemaan. Kunhan saan päänahkani kuntoon uskaltaudun kampaajalle. Saan kuulla kampaajalta lähes joka kerta siitä kuinka päänahkani on huonossa kunnossa. Asiastahan tietysti kampaajat sanovat mutta kun on päänahan kanssa ollut ongelmia lähes koko elämän, sille en voi mitään. Jospa se päänahka tulisi nyt parempaan kuntoon.

Lauantai iltana tuntui että nyt tulee migreeni ja otin lääkettä ja painuin nukkumaan. Nukkuin pitkästä aikaa tosi pitkän yön. En edes muista milloin olisin mennyt yhdeksän aikaan nukkuun, saatikka nukkunut kahdeksaan aamulla. Ihanan pitkät yö unet.

Kun hajin shampoota päätin ostaa myös rautatapletteja. Minun hb kun laskee pari kertaa vuodessa tosi alas. Otan itse rautakuurin. Luulen tuon väsymyksen osittain johtuvan huonosta hb:stä. Jospa tässä alkaa virkkumaan.

Lauantaina käytiin lasten kanssa citymarketissa kun oli lasten päivä. Siellä oli Niilo ja Nelli ja lapsillehan se oli hauskaa.

Laihduttamisesta muutama sana. En ole liiemmin puntarissa käynyt joten vaikea sanoa mihin suuntaan paino on menossa. Puntarini on niin epäluotettava ettei siihen ole oikein usomista.