Kirjauduin eilen Terveyskortti sivulle. Se näyttää hyvältä sillä sinne voi kirjata painon kehitystä  ja näkee sieltä graafisen käyrän jne.
 
Jaa, on tullut kysymyksiä siitä kuinka kauan aijon olla pirtelö kuurilla. Täytyy sanoa että en tiedä. Aika näyttää. Luultavasti niin kauan kuin mahdollista ja olen painooni tyytyväinen. Yli painoa kun on ainakin 35 kg niin siihen muutaman viikon pirtelö kuuri taida vaikuttaa mitään.
Mietein eilen illalla ja puhuinkin mieheni kanssa että jos alottaisin syömään nyt normaalisti niin laihutus yritykseni varmasti lopahtaisi. Vaikka jokainen varmasti tietää miten kuuluisi syödä ja jos on vähäkään heikkona herkkuihin on sen myötä helppo lipsua ja repsahtaa taas. Olen kokenut tämän niin tuhanteen kertaan. Nyt kun olen päässyt vauhtiin ja hyvään alkuun ja saanut eka viikolla hyvän tuloksenkin niin jatkan tätä kuuria. Katsotaan nyt sitten kuinka kauan. Siihen minun on vaikea sanoa vastausta. Olen tästä kuurista valtavan innostunut. Ja se että saa käydä konsulttina luona henkilökohtaisesti se laittaa tsemppaamaan. Kehtaisnko mennä konsultin luokse jos ei olisi mitään tulosta.
Aikoinaan yritin käydä terveyskeskuksessa terveydenhoitajan luona punnituksella ja olisin halunut häneltä enemmän kannustusta ja ohjeita laihduttamiseen mutta en saanut sieltä mitään irti ja en saanut minkäänlaista tulosta. Olikohan pointina se ettei tarvinnut maksaa mitään käynneistäni. Tuliko sitten tunne että kun ei tarvi maksaa mitään niin ei ole niin väliä onko laihtunut vai ei. Nyt kun maksan viikon pirtelöistä ja konsultin maksun kerralla niin se laittaa yrittämään. Miksi ostaa pirtelöitä viikoksi jos niitä ei meinaa juoda tai vaikka söisin jotain pirtelöiden lisäksi enkä saisi toivottua tulosta.
 
Eilen kävin muutamassa vaate kaupassa ajatellen että olisin voinut ostaa itselle jonkun edullisen puseron. Kallistaen ajatellutkaan ostavani jyn laihtuu niin ei ehtisi puseroa kauan pitääkkään. Molemmissa liikkeissä vaate koot loppuivat melkeinpä aina L tai XL ja ne kun ei sitten ollut sopivia. Tuli niin epätoivoinen olo. Puhuin kotona että olipas huono reissu kun ei löytynyt mitään. Vanhenpi tyttäremme sanoi: "Jos liikkeitten on vaikea saada niin isoja kokoja, sellaisia jotka on tarkoitettu karhujen kokoisille." Alkoi minua tämä hiukan huvittamaankin ja hymyilyttämään  mutta tottahan tyttö puhu. Olihan jotenkin mieltä alentavaa tunnustaa itselle että olen todella karhun kokoinen  mutta nyt on taas tsemppi päällä.
 
Oikein hyvää laihdutus intoa kaikille laihduttajille ja hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni.