On ollut ohjelman täyteinen viikko. Vanhenpi tyttömme lähti tiistaina leirille ja eilen täytyi hakea kotiin. Nuorempi tyttö oli keskiviikkona eläinpuistossa. Eli lapseton hetki ja sain olla osallisena remppaan tai sain tehdyksi keksen eräsiä hommia.

Remppa jatkuu vauhdilla vaikka tämä sekasotku alkaa ottaan pikkuhiljaa päähän. Olen nykkinyt vanhoja tapetteja seinistä ja kitannut naulan reikiä jne. Maanantaina tulee sähkömies ja pääsee paneloimaan kattoa ja toivois että päästäs pikapuolin hiomaan lattioita jotta pääsee tapetoimaan seiniä. Sen jälkeen pääsis laittaan paikkoja kuntoon. Kirvesmies on ensiviikon lomalla ja seuraavan viikon ollaan itse ikalisten kylpylässä ja voi sitä ihanuutta. Pääsee pois tästä sekasotkusta viikoksi. Onneksi kirvesmies tulee tekemään laajenos osaa vaikka ollaan itse lomalla ja silti homma edistyy ja se on hyvä asia.

Eilen meillä oli ukkonen ja nyt pilvistä ja ei ole niin tukalaa. Ilmoillakaan ei ole enään niin väliä kun menee sisällä ollessa remppaa tehdessä.

Nyt täytyy taas mennä rempan touhuihin