Olenpas ollut hiljainen tämän viikon. No eipä ole ihmeitä tapahtunutkaan. Laihdutuskin etenee samaa rataa kuin ennenkin. Alkuviikostahan paino jumitti ja kävi niin kuin epäilin että on turvonnut olo alkavien kuukutisten takia. No enään ei ole niin turvonnut olo. Tiiastainapa sen näkee onko paino tippunut vai mihin suuntaan on mennyt. Kuten sanottu en luota meidän puntariin niin paljoa että vois ajatella tulosta oikeaksi. No toki puntari antaa suuntaa.

Kissa on kotiutunut ja on hyvä vointinen ja jopa syö hyvin. Koiranpennut on siirretty koiran häkkiin koppi elämään. Vielä reipas kuukausi niin pennut olisi luvutus ikäsiä. Tietäs vaan et kelle niitä luovuttaa kun ei kukaan ole niitä edes kysynyt.

Nuorimmalta tytöltä lähti eilen eka hammas. Olin hieman yllättynyt et alle 5 v lähtee eka hammas mutta ilmeisesti sekin on mahdollista.

Ei siis täällä kovin ihmeellistä.

Oikein hyvää pääsiäistä ja tsemppiä kaikkille laihduttajille. Pääsiäinen alkaa märissä tunnelmissa kun näyttää satavan vettä. On sadellut monta päivää ja lumet ovat saaneet kyytiä.