Otsikko hieman hämää . Eilen oli syntymäpäiväni mutta kovin suuresti niitä ei juhlittu. Kakun tein ja siskoni perhe kävi kylässä ja siinäpä ne juhlat oli. Maistoin pienen palan kakkua. Mielestäni on joskus lupa herkku hetkiin.

Edellisessä tekstissäni kirjoitin kuinka ulkopuoliset eivät mainitse mitään laihtumisestani. Onhan varmaan hankala mainita laihtumisesta. Harvahan taitaa mainita siinäkään tapauksessa jos on esim lihonut tai on raskaana. Mikäli saan vielä 10 kg (mieluummin 15 kg) pois painosta. Luulen että siinä vaiheessa tulee jo mainintaa painon putoamisesta. Tai siitä sanomisesta tulisi ainakin hyvä mieli.

Ja lunta sataa. Viime viikonloppu oli myös kylmä ja sateli räntää ja viikolla oli tosi ihania päiviä mutta jälleen tällainen lumisade. No täytynee toivoa että tulee aurinkoisia kevät päiviä. Tekisi niin mieli piha hommiin. Pesin kumminkin eilen eteisen ikkunat ja keskiviikkona sain pestyä vintin ikkunat. Niin ne ikkunatkin tulee pestyä pikkuhiljaa. Matto pyykkiäkin olis mutta kuka niitä räntä/lumi sateessa viitsii pestä. Kesäkuussa olen aikeissa pyytää ystävä perheitä meille ja olisi tarkoitus saada tehtyä kunnon siivousta ja pihaakin jonkin näköiseksi. Viime kesäisen remontin jälkeen on pihalla melkoisesti hommaa ja sisälläkin on vielä siivouksessa parsimista.

Tiistaina on seuraava punnitus joten jänitetään siihen asti mitä tuloksia painossa tulee.

Tsemppiä kaikille laihdutukseen!!