Osikko kertoo ihanuudesta. Muuan tuttava sanoi aikoinaan että "Vessa on ainoa paikka jossa ihminen tuntee saavansa elämäänsä helpotuksen". No vatsani toimi siis tänään kun eilen ei siis toiminut laisinkaan lauantain mässäilyjeni jälkeen. Laihdutus ohjaajani kerran mainitsi että kun pitkän ajan jälkeen syö hiilari pitoista ruokaa niin vatsa voi heittäytyä jumiin ja ei meinaa toimia sitten millään. No tänään siis toimi ja voi ihanuuden tunnetta kuinka tuli keveä olo.

Ja se mikä minua kiukuttaa. Perjantaina kävin siis hierojalla kun niskani olivat jumissa. Hieroja jolle menin oli paikkakunnallamme uusi ja kun sattui olemaan meitä niin liki niin ajattelin että jos hieroja on hyvä niin voisin alkaa käydä hänen luonaan. Kun pääsin hierojan luokse laittoi hän istumaan minut hieronta tuoliin (Kuvaa linkissä) ja täytyi istua siinä 20 minuuttia ja ajattelin jo että tästäkö minun täytyy todella maksaa jotain. No hieroja sanoi että aikoo sitten lopuksi hieroa manuaalisesti lopuksi. Kun pääsin hieronta penkkiin hän laittoi kuumat jyväpussit selkääni ja ihan hyvä tietty mut kun hieronta tuoli oli jo osittain lämmittänyt selkäni. hieroja alkoi hieroa joka ei sitten tuntunut yhtään missään. Käytti hieroja apuna jotain imukuppeja. hemmetti et mua otti päähän. Maksaa tästäkin lystistä 25 euroa. Illalla jouduin pyytämään miestäni hieromaan harteitani. Ihmettelen kyseisen hierojan toimintaa kun hän kertoi olevansa alalla liki 30 vuotta ja piti hänen luonaan täyttää kysely kaavake ja piirtää siihen piirettyyn ihmis kuvaan kipu kohdat. No piirsin tietty kipeät kohdat. Miksi ihmeessä hieroja ei käytä kaaviota/lomaketta hyödyksi. Hän ei hieronut kipeitä kohtia juuri laisinkaan. Minusta ei nyt ainakaan saanut jatkuvaa asiakasta.

Lauantaina kävin mammuttimarkkinoilla ja löysin itselleni sieltä fleece takin kahdeksalla eurolla. Lähtö hinta oli 19.95. Fleeceä voin pitää t-paidan päällä. Farkut pitäs melkeinpä ostaa. reissua silmällä pitäen. Yhdet farkut olis kaapissa ja menee kiinni mutta puristavat vyötäröstä sen verran vielä että en voi vielä pitää niitä.

Mutta tällaista tällä erää ja hyvää alkavaa viikkoa!