Tämä viikko on siis koululaisten syysloma viikko. Maanantai päivä meni Oulussa, tiistai kotosalla, eilinen päivä Kokkolassa. (Eilisen reissun jälkeen alkoi vanhenpi tyttö sairastaan, kuumetta)

Eilen konsulttini laittoi viestiä ja kyseli miten menee. No mielestäni aika hyvin. Maanantai päivä ainoa jolloin sorruin syömään mutta nyt olen pysynyt ihan hyvin kuurissani. Tiistai iltana oli nukkumaan mennessä päänsärkyä ja kävin ottamassa puolikkaan puranan.

Juomisesta puheen ollen. Minähän olen juonut noin kolme litraa päivässä. Ostin aikoinaan Cambridgen mehu jauhetta ja laittanut sitä limppari koneella hapotettuun veteen. Konsulttini sanoi että on hyvä välillä ostaa kaupan vesiä että pysyy suolatasapaino kohillaan. Konsultti sanoi myös että nyky suosituksen mukaan ei välttämättä tarvi enään juoda kolmea litraa päivässä, vähenpikin riittäisi. No, minä en osaa olla enään vähemmällä juomisella. Juomisesta on tullut tapa.

Monellahan juominen tuottaa ongelmaa. Ei minullekkaan pelkkä raana vesi maistu.

Tänään oli ajatus lähtä lenkille mutta ilma näyttää olevan melko järkyttävä joten taitaa jäädä tältä päivältä haaveeksi. Toivon mukaan ilma paranee päivän mittaan jotta lenkille pääsee.

PS:kävin koirien kanssa lenkillä kun sää hitusen selkeentyi. Hyvä kun tuli lähdettyä