Mietin viikonlopun että miten saisin innostusta lisää laihduttamiseen ja kuulin että paikkakunnallamme on aloittanut toinenkin konsultti. Päätin vaihtaa konsulttia. Jospa hänellä olisi antaa minulle jotain uutta motivaatiota lisää.

Konsultti jonka luona kävin näihin päivin asti oli muuten ihan ok mutta enään viime aikoina en saanut häneltä oikein mitään kannustavia sanoja. Ja se kun konsultti alkaa ikäänkuin levennellä omaisuudellaan ja rahoillaan ei oikein tunnu mukavalta. Meikäläinen kun ei ole koskaan ollut minkään leven leivän syrjässä kiinni enkä ole halunnut omaisuudellani kehuskella joten en halua sellaista kuulla muidenkaan suusta.

Katsotaan miten alkaa sujumaan uuden konsultin kanssa. Menen hänen luokseen eka kerran sunnuntaina.

Toiveeni tai tavotteeni asetin aikasemmin 6.12. Siis olisin tuolloin tavote painossani (Ainakin haaveilen niin). Mietin millä palkitsen itseni. Ajattelin että menisin parturiin leikkuuttaan hiukseni ja laittamaan väri päähäni. Tuohon aikaan on kuutisen viikkoa ja tarvisin kyllä liki kahden kilon viikko pudotuksia. Taitaa olla liika suuri tavote. Katsotaan miten akan käy.

Oikein hauskaa viikkoa!