Alkoi tuntumaan siltä että laihdutus muotoni on herättänyt kiinnostusta tavalla tai toisella (Kommenteita päätellen).

Siispä kerronpa nyt tarkemmin miten laihikseni toimii.

Tässähän on kolme tapaa laihduttaa. Joko korvaan kaikki ateriani pirtelöillä ja pitelöiden juontia voin jatkaa niin pitkään kun kuntoni on hyvä ja kunnossani ei tapahdu heikkenemistä jne.

Toinen tapa johon siiryn aikanaan on se että syön yhden aterian päivässä ja loput asteriat korvataan pirtelöillä. Jos minulla olisi jokin lääkitys esim; diabetes alottaisin laihikseni heti tästä. Jos on joku lääkitys niin ei voi aloittaa niin kuin minä että korvaan kaikki ateriani pirtelöillä.

Kolmas tapa on syödä kaksi ateriaa päivässä ja korvata muut ateriat pirtelöillä. Laihtuminen luultavammin hieman hitaampaa tässä kolmannessa vaihtoehdossa kuin kahdessa edeltävässä.

Mitä kauemmin juon pirtelöitä sitä pitenpi on siirtymä vaihe ruokaan. Minäkin siirryn pirtelöiden juonnin jälkeen tuohon yksi ateria päivässä ja loput ateriat pirtelöinä. Lopulta päädyn pelkkiin aterioihin.

En itse ole vielä päättänyt kuinka kauan näitä pirtelöitä yksistään juon. Se riippuu voinnistani ja saavutetuista tuloksista.

Monet näyttävät karsastavan Combridge pirtelöiden makua. Itse olen juonut nutrilettejä sen verran että tiedän ettei niitä voi verratakkaan samana päivänäkään Cambrige pirtelöiden kanssa. Suklaa ja mansikka on suosikkini. Banaanikin menettelee kuten vanilijakin. muuan tuttavani oli ostanut apteeksita saatavia lihdutus pirtelöitä. Olikohan nutrifastia tai joku vastaava tuote ja maku oli vanilijan makuinen ja tuttavani antoi minulle pussin maistettavaksi. oli kyllä järkkyä kun sain loppu päivän röyhtäillä vanilijan makuisia röyhtäyksiä. Cambridge vanilijaa ei ole tarvinnut röyhtäillä yhtään vaikka epäilykseni oli suuri.

On ymmärrettävää että uudet jutut tuovat ennakkoluuloja ja niin minullakin ensin oli. Itse olen kamppaillut liikakilojeni kanssa monta vuotta ja toivottua tulosta ei ole tullut. Nyt todella tarvitsen jomielestäni apua koska painoakin on jo paljon ylimääräistä. Vaikka aina ajatellaan että konsulteilta saa kuulla kaikilta samat höpinät. Syö vähemmän jne. olen nyt kerran käynyt konsultin luona ja ei ainakaan eka kerralla puhuttu ruuasta mitään. En edes tiedä kuinka kauan uskaltainin yksinäni tällaista kuuria noudattaa kun ei ole sellaista asiantuntemusta kun tällaisen kuurin käyttö tarvitsee.

Tämän aamun alotin taas suklaa pirtelöllä. ja päivä kuluu kuten kaikki muutkin päivät.

Huomenna menen konsulttini luokse ja katsotaan sitten tuloksia.

Tsemppiä kaikille laihdutus yritykseen ja jotka ei vielä ole alottaneet laihduttamistaan niin nyt skarppina mukaan...