Anteeksi vain kaikille lukijoilleni etten ole ehtinyt päivittämään blogiani mutta aikani on mennyt meidän remontissa ja työmiehiä passatessa.

Onneksi olemme saaneet remontimme siihen pisteeseen että ensi viikolla tulee lattian lakkaajat alakertaan ja voimme alottaa sen jälkeen tapetoimisen. Laajenos osa on tosin vielä pahasti kesken ja kirvesmies on olluttämän viikon lomalla joten emme ole itsekkään ehtineet laajenos osaan ollenkaan. Jospa sekin alkaa maanantaina taas edistymään työmiesten tulessa töihin. Pääasia kait et joku paikka edes edistyy...

Ensi viikko ollaan lomalla ja tänään on tarkotus pakata ja hoitaa asioita siihen malliin että huomenna päästään matkaan. Päivitystä ei siis taaskaan tule viikkoon.

Säätiedotus lupas rankka sadetta mutta nyt täällä ainakin paistaa aurinko ja tuuleskelee ja toivotaan että olis huomenna kohtalainen ajo ilma kun pitäs päästä ikalisiin ja se tietää useamman sadan kilometrin ajoa.

Kiitos Auringonkukalle ihanasta merkistä

42i252025202520I2520AM2520HERE-1-3.gif picture by auringonkukka_2008

Ja annan kaikille blogissani kävijöille tämän merkin mutta ilmoitathan kommentissa jos merkin otat.

Olen jonkun kerran miettinyt että miten toimii seuraava

Seuraa blogia Bloglovin'lla

Osaisko joku antaa neuvoa. Täytyykö kirjautua ja miten sen jälkeen toimii

Viikolla tapahtui surullistakin. Meidän kissan piti saada pentuja ja saikin yhden ainoan pennun ja se sitten kuoli. Olihan se surullista kun lapset odottivat niin innolla että he pääsisivät ensinmäisen kerran hoitamaan kissan pentuja mutta sitä onnea ei sitten saaneet.

Täytyy nyt lähtä laittaan pyykkiä koneeseen että onpuhdasta vaatetta ottaa mukaan reissuun