Lähdimme eilen viettämään siskoni syntymäpäiviä jotka olisi kyllä ollut virallisesti tänään. No, hyvinhän meidät otettiin vastaan päivää aikisemminkin. Vanhenpi tyttäremme jäi sinne yöksi. Kun päästiin kotiin eikä ehditty kummolla riisua ulkovaatteita kun saapui tätini miesystävänsä kanssa kylään. Sen kun he lähtivät saapuivat veljeni perhe kylään ja istuivat monta tuntia. Mukava asia. Oliha nuorimaiselle tytöllekin seuraa ja peli kaveria.

Varasin ensiviikolle yhden yön Oulun Edeniin. Saimme maskusta lahjakortin holiday cludin kylpylään yöpymisen kahdelle mutta varasin sen koko perheelle. Maksoin sitten lasten osuuden. Tuleepahan sitten käytetyksi tuo lahjakortti ennen varsinaisen laihiksen alottamista.

Täytyy sanoa että meillä on rauhallista. Vanhinmaisen tyttäremme kun on siellä yö kylässä ja mieskin vielä töissä ja nuorimmainen nukkuu uni velkaansa. Minäkin makoilin ja lueskelin sängyssä poikkeuksellisen pitkään.

Luin HyväTerveys ja pongasin sieltä seuraavan linkin lihavuusleikkaus aiheeseen. No en minä leikkaukseen ole menossa mutta tiedän tapauksen joka on käynyt moisessa.

Suurin pudottajakin alkaa sitten ensi viikolla näkymään televisisosta.

 

Oikein hyvää alkavaa vuotta!