Niin on ollut lämpimiä päiviä monta päivää. Eilen lähdettiin nuorimman tytön kanssa järvelle joka sijaitsee meiltä noin 5 km päässä. Vaikka ukkonen jyristeli jossain kaukaisuudessa ja kun päästiin järvelle ja rantaan alkoi satamaan vettä joten jouduttiin palaamaan takaisin.

Pääskyset saapuivat alkuviikosta meidän pihaan.

Eilen päätin alottaa jälleen puhtaan kuurin. Jätän ainakin hetkeksi yhdistelmäkuurin sillä alkaa tuntuun siltä et painoni jököttää samassa eikä liiku juuri mihinkään. Vatsani kurnii mutta antaa kurnia. Epäilin jo että puntarinikin on jo lopullisesti sökö ja saattaahan se ollakkin sökö sillä tuntuu että punnitus tulos ei liiku mihinkään.

olen tämän viikon aikana liikkunutkin enemmän ja pyrin jumppaan joka ilta ja nuorimmainen tyttäremme innostuu myös jumppaan mukanani. Hartia seuruni on notkistunut kummasti jumpan myötä. Vatsalihas liikkeitä olen suosinut. Tuntuu että vatsan seutu on kiinteytynyt. Vaikea sanoa mitään sentti määriä kun en ole ottanut mittoja missään vaiheessa kuuriani.

Käytiin perjantaina kaupassa ja olen pitänyt tähän asti viime kesäisiä t-paitoja ja ostin nyt uuden paidan ja kokoni on pienentynyt xxxl:stä xl:ään.

Katsotaan mihin painoni liikkuu nyt puhtaalla kuurilla. Seuraava punnitus on keskiviikkona.

Tsemppiä kaikille laihdutukseen!