Suklaa pirtelöllä alkoi tämäkin aamu ja mustaa kavia ja veden juontia. Oloni on varsin virkeä. Nyt kun olen ollut kuurilla jo useamman päivän alkaa huomata mitkä asiattekevät tiukka. Tekee mieli niin vietävästi ruisleipää. Varsinkin iltasella. mutta sisulla on siitäkin mieliteosta yli päästy.
 
Ennen tätä kuuria kärsin oikean jalan varvas särystä useita kuukausia. Ajattelin että olisko voinut olla kihtiä. Mutta nyt tämä kipu on poissa. Tuo kihti nyt oli vain oma arvioni. En ole koskaan käynyt asian kanssa edes lääkärissä.
 
Minulla on kaksi puntaria ja olen käynyt kummassakin puntarissa muutaman kerran ja puntareiden vöillä on yli puolenkilon heitto. Joten en tiedä oikein kumpaa uskoa.
 
Torstaina näkee todellisimman tuloksen että kuinka paino on laskenut. Sitten täytyy käydä omallakin puntarilla heti aamusta ennen pirtelöiden juontia. Pääsee oikein kunnolla seuraamaan painon kehitystä .
 
Lueskelin combridge kuurin esitteistä että eka viikolla pitäs painon pudota 1-4 kg. Tuohan on aika yksillöllistä ja riippuen ylipainosta ja kuinka paljon poistuu nestettä.
 
Muuta päivä jatkuu syömisten suhteen samaan tyyliin kuin kaikki muutkin päivät.
Siivousta taidan jatkaa taas tänään...