Eilen oli todella surkea keli mutta ihana herätä tänään aurinkoiseen aamuun.

Jospa sää olisi suotuisa ensi viikon voisi jopa pestä mattoja ja allakerrasta muutama ikkuna. Varastomme on aika hirveässä kunnossa viime kesäisen rempan takia. Tavaraa tuli vaan syksyllä kannettua varastoon sateen suojaan ajttelematta sen kummemmin mitään järjestystä.

Kyllä osaa olla koko ruppi jumissa vaikka kävin vasta hierojalla mutta täytyisi itsekkin venytellä ja liikkua. Kunhan tässä toukokuun aikana nuorimmainen tyttäremme saa pyörän niin pääsemme kunnolla sepeli tiellekkin kuntoilemaan. Pyörä antaa enemmän liikkumis mahdollisuuksia. Eilen ajoin kuntopyörällä puolituntia ja kyllähän siinä lämmin tuli noinkin vähässä ajassa. Wii pitäisi taas ottaa aktiivisenpaan käyttöön. Se on ollut hetken seisokissa.

Mietin taas puhtaan kuurin aloittamista. Yhdistetyssä kuurissa kun saa syödä niin ei taho pysyä syöminen kontrollissa. Mutta katsotaan miten asia etenee. Mikäli jatkan yhdistettyä niin täytyisi pystyä kontroloimaan omaa syömistä paljon enemmän. Yhtään sortumista ei saisi olla.

Torstai iltana kävin siskoni luona Satunallet lelu esittelyssä ja sielläkin sorruin syömään omena piirakkaa. No tilauksenkin tein ja niitä nyt tytöt odottelee innolla.

Laitoin itselle tavotteeksi että saisin äitienpäivään mennessä 20 kg rikki mutta taitaa jäädä tavotteesta.

Hauskaa sunnuntai päivä kaikille ja tsemppiä laihdutukseen!!