On ihana saada kommenteja ja mitä enenpi niitä on sen mukavampi. MUTTA joukkoon sopii aina niitä ikäviäkin kommenteja. Eilen sain yhden kommentin jonka pitkän harkinnan jälkeen poistin. Kommentin jättänyt perään kuulutti saanko C provikkaa kun ylistän sitä niin paljon. No kerrottakoon että en saa mitään provikkaa. Kerron nyt kaikille että en halua väheksyä kenenkään laihdutus tapaa. Jokainen varmasti laihduttaa sillä tapaa minkä tuntee omakseen. Itse kun koen nyt tämän laihdutus tavan oikeaksi itselleni. Haluan päästä kiloistani suhteellisen nopeasti ja sen jälkeen alkaa opetella uutta elämän tapaa. En jaksa mitään muutamien satojen rammojen viikko pudotus vahdilla laihduttaa. Olen sen kokenut niin monta kertaa että sisu on loppunut muutaman viikon jälkeen.
 
Kyseinen kommentinsa jättänyt arvosteli myös kirjoitus taitoani. Eipä ole kukaan ennen moista valittanutkaan. Voihan jokaiselle tulla kirjoitus virheitä. Ehkä sitten minulle tavallista enemmän kun kerran kommentin jättänyttä asia häiritsi.
 
Ja toiseen kommentinsa jättäneeseen. VUOKKO/ANONYYMI !! Voisitko jättää blogisi linkin minulle jotta tiedän minne blogini on linkittetty?? Kävisin mielelläni blogissasi.
 
Iltapäivällä minulla on sitten aika punnitukseen joten siitä sitten myöhemmin lisää...