Päätin tänään pitää leipomis päivän vaikka itse en leipomuksia syökkään. Nuorimman tytön kanssa tehtiin kunnon annos sämpylöitä. Teimme myös hanna-tädin kakkuja ja suklaa piirakkaa. Pakkaseen suurin osa menikin. Siivoilemaan pitäs nyt sitten ruveta.
 
Motivaatio farkkujani kokeilin mutta ei ihan vielä menneet kunnolla kiinni. Täytyy malttaa vielä odottaa että saan farkkuni käyttöön.
 
Tunteet on eilisen johdosta kyllä ihan huipussaan. Sisulla eteenpäin ja ensi viikon tavotteeksi laitoin että pääsen eri kymmenykselle.... siis kaksi numeroiseen lukuun. Täytyy kyllä sanoa että on upeaa kun tulee tuloksia.
 
Otin eilen kolme pussia puuroa ja pirtelöt oli sukla pohjaisia kaikki. Minulle nuo suklaat ovat ollet parasta tähän mennessä.
Ohjaaja meinas että olen puhtaalla kuurilla 10 viikkoa jos ei sitten tule mitään erityistä. Elikkä vielä seitsemän pirtelö viikkoa edessä. Aloitan juuri yhdistelmä kuurin sillä viikolla kun on kylpylä viikonloppumme. Mukava kun pääsee kylpylässä syömään kun kerran on ruuat siellä maksettu jo valmiiksi. Ei tarkoita että syön siellä mitä sattuu vaan ohjaajan antamilla ohjeilla.
 
Nyt suuntaan siivuamaan ja hyvää viikonloppua !