Huominen aamupäivä menee hulinan merkeissä. Vien lapset ensin kouluun ja päiväkotiin. Suuntaan samalla reissulla korvahuuhteluun viimeisen kerran. Toivottavasti korvani on lopulta kunnossa.

Aamulla soitin terveyskeskukseen ja kyselin että voisko joku ystävällisesti laittaa lähetteen labrakokeisiin sillä nyt on mielestäni korkea aika ottaa veriarvoja. HB kun nakkelee usein ja haluan nyt tietää mitä se näyttää. Samalla myös otetaan verenkuva ja maksa arvot. Hoitaja ihmetteli kovasti miksi haluan maksa arvot. Tuumailin että haluan koska painoni on puonnut yli 20 kiloa ja haluan tietää muutenkin. Samalla mutisin että on kumma laitos ettei lääkäri aikoja saa vaikka haluaisi tietäämitä omassa elimistössä tapahtuu. Aikoja annetaan keskiviikko aamuisin mutta minun keskiviikko aamuni on niin hankalat etten ehdi millään istumaan puhelimessa ja kerjään lääkäri aikoja. Huomenna kun menen korvaani huuhtelemaan käyn samalla lääkäri aikaa kysymässä vaikka yhdeksän aikana se on jo saletisti ihan turhaa.

Toivottavasti huomenna on jo olotilani ihan ok kun migreeni kyllä laitto elimistön ihan sekasin. Päätäni ei kamalasti enään säre mutta olo ei ole kaksinen. Varmasti johtu kuukautisten alkamisesesta.

Täällä yöllä satoi ensi lumi ja sitä oli aamulla jotain 5 cm.