Sain eilen puhelinsoiton lehtikauppiaalta ja hän kauppas minulle Aku Ankkaa kun olin muka voittanut jonkin kilpailun ja oli mahdollisuus saada lehti edulliseen hintaan. No kerroin kauppiaalle että meille tulee jo Aku Ankka. Kauppias toteaa että tietoa ei näy heille ja jatkoi paasaamistaan ja kertoi että hänellä on toinenkin tarjous. (Tässä vaiheessa jo kuvittelin että kauppias kauppaa jotain toista lehteä) Toinen tarjous koski samaa lehteä siis Aku Ankkaa. Sanoin jo siinä vaiheessa että "Kait ymmärrät että pärjäämme yhdellä lehdellä". Kauppias kysyi että oletko varma etten halua käyttää tarjousta hyödyksi. Sanoin etten todellakaan kun edelleenkin pärjään yhdellä Aku Ankalla. Kunnes kauppias lopetti niin ihmettelin miten kauppias meille ylipäätään soitti kun olen laittanut eston ettei kauppiailla olisi edes lupaa soittaa meille. Onhan eston myötä puhelin kaupustelu vähentynyt mutta silti joskus tulee näitä kaupusteluja.

Mikäli nyt joku teitä haluaa kyseisen eston laittaa niin seuraavaan numeroon voi soitella. Yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus rajoittaa kaupallista puhelintarjontaa soittamalla palvelunumeroon 0600 13404 ma-pe klo 8.30-18 (puhelun hinta 0,39 €/min +pvm), johon ilmoitetaan nimi, numero ja osoite.

Rajoituksen voi tehdä liittymäsopimuksen tehnyt täysi-ikäinen henkilö ja vain henkilökohtaisesti.

Rajoitus on kerrallaan voimassa 3 vuotta.

Kieltojen välittämiseen liittyvien järjestelyiden vuoksi kielto tulee voimaan n. 1-3 kuukauden kuluessa ilmoituksesta.

 

Huomenna olis kolmen lapsen synymäpäivät. Siinä on taas haastetta että voi kieltäytyä kaikesta herkusta. Meillä ne nämä syntymäpäivät alkavat näin huhtikuussa ja kestävät toukokuun loppuun. Omilla tyttöillä kun on toukokuussa syntymäpäivä.

Nyt olen lisännyt veden juontia reilusti. Juon 3-3,5 litraa päivässä. Näyttää vaikuttavan painoon. Mikäli nyt taaskaan on luottamista meidän puntariin.

Hampaan kolon takia jotenkin tuntuu oloni vielä hieman huonolta mut eiköhän tästä tokene kunnes alkaa ien paraantua.

Hyvää viikonloppua!!