Ja pakkasta -32,4. kyllähän nyt joutuu puita pesään nakkaamaan.

Onneksi oltiin Edesissä toissa yönä sillä silloin pakkasta oli jotain -16-20, Meitä hieman hirvitti se että miten koira vanhuksemme tarkenee yön ulkona joka niin vilunen ja haluaa aina sisälle lämpöisempään paikkaan. Kotiin päästyämme oli sisälläkin lämmintä vain 15 ja sai siinä illan lämmitellä että tarkeni.

Edenissä oli tajuttoman paljon venäläisiä eikä mun mielestä paljoa suomalaisia näkynyt. Tiistaina meno Edeniin meno iltana kun oltiin uimaan lähdössä ja olin jo nuorinmaisen riisunut tuli palovarotus ja ei muuta kuin pukemaan vaatteet päälle ja suunnata huoneesta ulos. Paloautoja oli Edenin piha täynnä ja oli väärä hälytys. No olihan tuo kokemus miten toimia kun hälytys tulee.

Huomenna alkaaa iltapäivällä sitten minun laihutukseni. Hieman jännittää miten alkaa rullaamaan mutta toivottavasti hyvin tuloksin. Huomasin tuolla Edenissä miten vatsan toiminta meni aivan jumiin ja huomaa kyllä että on syönyt raskasta ruokaa. Tilasin lasten annoksen ja sekin oli kyllä älyttömän suuri. Monikohan lapsi jaksaa syödä noin suuren annoksen kun aikuisellekkin on kiitetävästi syömistä