Remonttimme alkaa OLLA viimeistelyjä vaille valmis. Lauteet on hieman kesken ja kiuas puuttuu ja muutama lista. Ulkoa puuttuu ulkovuori laudotusta. Ihana et pääsee asumaan jo ihan normi arkea. On meidän Mitta ollu ihan täynnä TÄMÄN remontin kanssa.

Koululaisten syysloma viikko olis lokakuussa ja ollaan mietitty et minne suuntaisimme. Puhuttiinkin etjos vietetäs kaupunki lomaa ja mentas Rovaniemelle mut siellä ei sitten ole kylpylää. Kävikyllä sitten mielessä et jos mentas Katinkultaan kun siellä EI OLLA koskaan käyty. Sinne olis kyllä huomattavasti lyhyenpi matkakin. Täytyy miettiä vielä asiaa.

HyväTerveys lehden kevytkokki Lehti tuli Viime viikolla ja olen lueskellut Sitä mielenkiinnolla. Oli Siinä monta hyvää ohjetta ja ajattelin kokeilla osaa niistä. Nyt taas laihduttamista vois alotella täydellä Teholla. Pitäs Saada kyllä innostusta liikkumiseen mut ei vaan inspistä ole tullut. Eihän Sitä tiedä vaikka tulis himo kuntoilija.

Alkaa OLLA JO Niin Syksyn tuntua ilmassa ja illat pimenevät Yhä Aikaisemmin ja Aikaisemmin. Eihän Tässä kauaa mene kun ollaan joulussa vaikka ei Sitä jaksas vielä Edes ajatella.

Lasurini raksutta ja haleja TULEE mukavaan tahtiin Mutta olis Niitä kommentajakin mukava Saada ...