Onpas taas mennyt aikaa Viime päivityksestä. Annetun kyllä ollut Niin Ohjelman täyteisiä päiviä.
Käytössä ollut uimakouluja, perhe kirkkoa, seurakunnan kerhoa, lapsen terapiat, pikkujoulua jne.. Aina kun on ollutpikku hetki vapaata Olen yrittänyt siivoilla, leipoa, ja laittaa loulua.
 
Muutama joulu pakettikin pitäisi ostaa. Olen jo kylläkohta lahjat ostanut Mutta kummitytön synttäri / joulu lahja Pitää vielä ostaa.
 
Ostin Meidän jokaiseensänkyyn Uudet takit kun Entiset oli Niin taivahan Ikuisen Vanhat ETTÄ uusiminen oli kyllä tarpeen. Nyt sitten vaihtelen täkkejä ja lakanoita sänkyhin. Vanhat Takini Taidan viedä asuntovaunuun tietysti pesun jälkeen.
 
Viikonloppuna satoi pari senttiä lunta. Ihana on tuo vähänenkinlumi Niin ei ole Niin pimeää. Jo alkoi tuo pimeyskin masentamaan.
 
Käytiin tänään Kodinkone liikkeessäostamassa vanhimmalle tytölle halpa kamera joululahjaksi. Tai kaikista halvin malli mitä kaupasta löyty. Itse haaveilin Uudesta kännykästä kun entinen alkaa juonitella. En vielä ostanut Mutta kovasti on kyllämietinnässä Minkä mallin ostaa. Mulle kyllä riittäs ihan halpa perus mallikin mut halvimmassa mallissa ei oikein ollut mun mieluiset näppäimet. Katsotaan Mihin päädyn.
 
Hauskaa joulun odotusta kaikille jotka jaksatta täällä käydä vaikka päivitystä Ei niin tiuhaan olekkaan ollut!