Niin on ollut hulinaa ettei ole ehtinyt kirjoittaa tännekkään mitään.

Keskiviikko oli aurinkoinen päivä ja aamusta leivoin nuorimman tytön kanssa sämpylöitä. Syönnin jälkeen lähdettiin ulos ja siivottiin pihaa. Kaksi peräkärry kuormaa lähti kaatopaikalle ja pesin  meidän olkkarin maton. Vanhimman tytön saavuttua koulusta lähdettiin viemään hänet kerhoon. Kävimme kaupassa ostamassa koululaiselle vappu tarvikkeita koulun vappu juhlia varten. Torstai meni Oulussa juostessa paikasta toiseen.

Perjantaina käytiin taas kaupassa ja leivoin pienen pienen annoksen munkkeja ja tein myös pullaa.

Illalla olin jo ihan sippi. Jaksoin kumminkin katsoa vielä tartu mikkiin. Uni kyllä tuli helposti.

Painon kehityksestä en oikein tohi mennä sanomaan mitään kun kuukautiseni alkoivat juuri tälle aamulle. Turvotusta on ja tässä tapauksessa ei paino näytä ihan oikeaa tulosta.

Mitein eilenkaupassa käydessäni että jos investoisi hulahula vanteen jos vaikka vyötärönikin alkaisi paremmin löytyä sitä pyritellessä. No en ole mikään hyvä pyörittelijä mutta sopii ainakin yrittää. Kait sitä oppii pyörittämään ajan kanssa.

Tuli mieleen että jos joku halua facebook kaverikseni niin jättäkää kommenttia ja sähköposti osotteenne millä teidät löydän facebooksista. Laitan sitten kutsua tulemaan.

Ihanaa kun löysin yhdelle koiranpennuillemme jo kodin. Kaksi narttu pentua on vielä jäljellä. En ole kaupannut vielä pentuja netissä vaan kaupan seinällä. Luulen että laitan ne nettiin piakkoin jos ei muuten ala pennut kauppaansa tekemään.

Vappu näyttää menevän sateisissa merkeissä. Vanhenpi tyttäremme menee kaverinsa synttäreille iltapäivällä.