Eilan kävin lahdutus ohjaajani luona eka kerran. Ensi vaikutelma oli mukava. Puntari näytti järkyttävää tulosta mutta sehän oli jo tiedossa. Enhän muuten laihduttamaan alkaisikaan.
 
Kaikista mukavinta oli se että jauheet sai itselle valita mieluisensa. Valitsin eka viikolle makeita pirtelöitä ja jos vaikka seuraavalle viikolle ottas jo suolaisenpia vaihtoehtoja mukaan. Joskus kun olen maistanut nutrifastin kasviskeitto vaihtoehdon niin se alkoi niin närästämään etten nyt sitten rohennut kasviskeittoa ottamaan. Jos kumminkin myöhemmin kokeilisi uudemman kerran. Kanalle maistuvaa en oikein tiedä kun kanaa en muutenkaan suosi ruokapöydässäni. Sieni voisi olla kokeilu mielessä ihan mukava tuttavuus. Sieniä kun emme myöskään syö mutta ainahan voi kokeilla uusia ruokia.
 
Juoda pitää paljon ja aikaisemmista kokemuksista yksistään vesi alkaa maistumaan äklöltä. Kävin hakemassa kaupasta hiilihapollisia vesi pulloja jotka oli vadelman ja mustikan makuisia. Kalorittomia tietysti.  Se mikä täytyy nyt opetella on kahvin juonti ilman maitoa. Sokeria en ole käyttänyt kahvissa koskaan.
 
Pirtelöt juodaan nyt sitten seuraavaan tahtiin.
 
Klo. 9.00  Koko pussi
Klo 12.00 Puoli pussia
Klo 15.00 Puoli pussia
Klo 18.00 Puoli pussia
Klo 21.00 Puoli pussia
 
Join nyt tänä aamuna suklaa pirtelön ja mun täytyy sanoa että oli minusta oli huvää ja jopa parempaa kuin nutriletit ja nutrifastit. Toivottavasti kaikki muutkin pirtelöt ovat yhtä hyviä.
 
Ensi torstaina käyn taas ohjaajani luona. Käyn myös omalla puntarillani jotta tiedän miten painon lasku kehittyy