Eilen sain lyhennettyä uusien housujen lahkeita ja nyt uudet housuni sopivat jalkaan. Ihanaa ettei tarvi pitää vanhoja housuja jalassa jotka lököttivät ja oli tippumaisillaan jalasta.

Puntarissa en ole kamalasti ravannut viikonlopun aikana mutta pinoista pudotusta näyttäis tulevan. Onhan torstaihin vielä aikaa jolloin on virallinen pudotukseni ja toivottavasti paino putoaa ainakin hieman yli kilon sillä se tarkoittais -10 kg pudotusta viidessä viikossa. Olisin sitten torstaina puolessa välissä paastoani. Jos samaa tahtia paino putoaa olisin kymmenessä viikossa 20 kg hoikenpi. No turhaa kait tässä etukäteen pohtii pudotettavia kiloja. Aika näyttää mihin suuntaan menee ja millä vauhdilla.

Vanhenpi tyttäremme on flunsassa mutta ei ole kuumetta. Oli sen verran räkäsenä että lupasin jäädä kotiin sairastaan mutta kouluun halusi mennä. Käskin soittaa kotiin koulusta jos pitää hakea kesken päivin kotiin.

Täällä satelee hivenen lunta mutta pakkasta ei ole kovinkaan paljon. Mukava kun kevättä kohti jo mennään hyvää vauhtia. Kesäkin on sitten pian ja ollaan huomattavasti hoikenpia. Ainakin toiveissa on kesällä olla hoikka.

Päänsärkyä ei ole nyt sitten ollut perjantaisen migreenin jälkeen. Täytyy koputtaa puuta .... Eikä ole ollut kamalaa kylmyyttäkään kuten monena iltana oli viime viikolla. Iltosin paleli niin vietävästi. Jouduin nukkumaan monena yönä kahden peiton alla mutta nyt olen voinut vähentään toisen peiton.

Ei tämän ihmeellisenpää tällä kertaa ja samaan tahtiin jatketaan pirtelöillä kuin kaikki muutkin päivät

 

Tsemppiä kaikille laihduttajille !