Mitähän sitä nyt kirjoittais. Ei mitään ihmeellistä ole tapahtunut.

Laihdutukseni jatkuu samaa rataa. Pirtelöt juon niin kuin kaikkina muinakin päivinä. Oman puntarin mukaan paino näyttää aamuisin jo alle 100 kiloa mutta iltapäivällä voi mennä yli sadan. Mä en oikein luota meidän puntariin. Iltapäivällä kun käy puntarilla ja menet viiden minuutin päästä uudestaan voi lukema olla aivan toinen. Vaikka minullakin kaksi puntaria ja niitten välinen paino ero on yli puoli kiloa.

Kärkkäisellä oli tarjouksessa henkilövaaka ja harkitsen sen ostamista. Ainakin mainoksen mukaan vaikuttaa hyvälle. Olishan mukava seurata myös rasvaprosenttia miten se laihduttamisen myötä kehittyy.

Huomenna on iltapäivällä virallinen punnitus päivä. Saa taas jännittää paljonko paino on puonnut vai onko puonnut ollenkaan. Kyllä se jotain on puonnut. Nähdään sitten neljän viikon kokonais pudotus. Asetin itselleni viime viikolla tavotteen että pääsisin alle sadan kilon ja se vaatii 1,1 kg pudotuksen jotta olen tasan 100 kg. Sitten taas pitäs olla -1,6 kiloa pudotusta jotta olisin pudottanut 9 kiloa. Menipäs nyt taas pähkäilemiseksi. Pääasia että paino putoaa.. olen vähäseekin pudotukseen tyytyväinen. Parempi aina miinus tulos kuin plussa.

Tänään onkin nuorimman tytön uinti päivä ja vanhimman kerho päivä. Kuskaamis päivä harrastuksiin.