Siivosin eilen seuratuipia blogejani. Otin pois sellaiset blogit jotka oli lopetettu tai itsellä tulee vähemmän seurattua tai blogejen pitäjät eivät koskaan kommentoi minun blogiani. Jos nyt joku haluaa takaisin listalleni niin kertokoon siitä tämän postauksen kommenteissa. Tai jos joku muuten haluaa listalleni niin siitäkin voi kertoa.

Paino ei taida tällä viikolla suuremmasti tippua. Ainakin puntari näyttää siihen malliin. Vaikka olen syönyt ohjeiden mukaan ja vatsakin on toiminut kiitettävästi.

Muistan kuinka ennen vihasin pakaste juureksia ja juureksia keitettynä yleensäkkin. Nyt kun niitä on syönyt ne on jopa alkanut maistumaan hyvälle. No, pavuista en pidä edelleenkään. Maissista en ole tykännyt koskaan enkä voisi sitä syödä nyt vaikka tykkäisinkin. Maississa on hiilareita aika paljon.

Päätä särkee joten taitaa olla naistenvaivat alkamassa. Taitaa olla turvotusta jonkin verran joten ei painokaan sen takia oikein laske.

Lunta on satanut taas yön aikana. Lumen tulo riittäisi ainakin meille. Onhan tietty mukava kun on lunta mutta kohtuus kaikessa.

Huomenna suuntaan iltapäivällä puntarille joten päivitystä sen jälkeen.