Mistä sitä taas kirjoittaisi.

Onneksi alkaa tämä pääsiäinen olemaan loppu suoralla vaikka mikä sen mukavenpaa kun perhe saa olla kaikki vapaalla ja koossa mutta herkkuja on liikaa tarjolla. Jotain sortumistakin on tapahtunut mutta toivotaan ettei kovin paljon plussaa ole kun huomenna suuntaan puntarille. Oman puntarin mukaan pudotusta ei ole tapahtunut mutta oma puntari kun ei ole koskaan näyttänyt samaa kun konsultin puntari. Oma puntari saattoi mennä lopulta sekaisin siitä syystä että meillä katossa roikku kynttilä kruunu ja se löystyneen koukun takia tippui lattialle ja alla sattui olemaan puntarini. Onneksi kynttilä kruunun tuikku lasikupit eivät menneet rikki sillä olisi ollut melkoinen lasisirujen siivo.

Vaikka noissa pirtelöissä on laikki ravinto aineet eikä sen vuoksi tarvisi syödä mitään ylimääräisiä vitamiinejä. Olen kaikista huolimatta syönyt mangeesiumia joka päivä samoin kuin rautaa. Mangeesiumia siitä syystä että se on auttanut päänsärkyyn ja rautaa sen vuoski että minun hb laskee toisinaan hyvinkin alas ja otan toisnaan rauta kuurin. Rauta on laittanut ainakin vatsani toimimaan. Niin kuin yleensä aina.

Lumet ovat saaneet kyytiä vesisateiden ansiosta. Meidän asfaltti pihalla tuli näkösälle muutamassa päivässä. Mukava kun solske aika ei ollut kovin pitkä. Lunta vielä piisaa mutta kyllähän ne kesäksi sulaa. Muistan takavuosina kun meillekin laitettiin vapun jälkeen peruna maahan mutta nyt ei taida olla mitään toiveita niin aikaiseen perunan laittoon.

Kuurista vielä. Jotenkin alkaa jo olla jokun verran kyllästymistä ilmassa kuurin suhteen mutta periksi en anna. Kiloja on liikaa vielä paljon. Syyskuun alussa oleva kylpyläviikonloppu panee tavotetta. Haluaisin silloin olla jo lähellä tavotettani. Toivoisin silloin painavani jotain 75 kg tietämissä mutta mikäli repsahduksia tulee useinkin niin siihen ei mitään mahiskisa. Noista repsahduksiata täytyy kyllä päästä eroon.

Ei tän ihmeelisenpää tällä kertaa. Tsemppiä kaikille laihisteluun!